7/8/10

Feedback is 50

     Ufii, abia acum am timp sa mai scriu cate ceva, busy day at the office azi...Asa, pentru colectia Kenzo- like it , nu atat de mult dar mi se pare ok ca se  regasesc tendintele pe care le-ai enumerat si tu, A.
     In ceea ce priveste costumul de baie, un item despre care nu am scris nimic desi a venit vara de mult, trebuie sa recunosc ca nu prea sunt fanul celor inflorate..nu stiu, nu mi-au facut niciodata cu ochiul.  In schimb, chiar daca am aproape numai costume de baie din doua piese, le iubesc pe cele cu totul. Desi nu sunt practice, in zilele cu mai putin soare sau cand mergi la o piscina interioara sunt perfecte. Eu mi-am cumparat unul cu totul deosebit ( si negru, fix cum imi doream) de la H&M si a fost doar 10 euro.( foarte ok ca pret,nu?).
     In speranta ca va veti lua toate costume de baie one-piece, veti vedea mai jos cateva modele care imi plac mie mult.





Ok, si acum o sa recunosc faptul ca mi-au placut foarte mult si cele  de mai jos..chiar daca au model cu flori..dar parca sunt totusi speciale.

 


Mda..that's about it..modele sunt muuulte..pe cele de mai sus le gasiti pe polyvore.com, asos.com sau swimwearboutique.com si daca nu ma insel cel mai scump e 800 lei.

Ce parere ai, A.?

Nighty night,

D.

P.S. Pentru detalii referitoare la titlu, un link- have fun

2 comments:

  1. Ai atins un subiect destul de sensibil-costumele de baie. Totdeauna m-am declarat fana a celor one-piece,mi se par foarte sexi, dar niciodata nu am avut curajul sa port unul. Anul asta, e un must! Subscriu la parerea ta, le prefer pe cele nerge, si nu cu imprimeuri florale.mersi frumos de sfat!


    Catalina

    ReplyDelete